Перейти к публикации
  • разработка интернет магазинов на opencart
  • доработка интернет магазинов на opencart

Автоматичне прив'язування замовлення до аккаунту

pawana
 Погделиться

Рекомендованные сообещёния

Доброго дня.

Цікавить рішення, когда гостьове замовлення прив'язується до аккаунту при співпадіннет телефону/мейлу. Тобто, при оформленнет гостьового замовлення, какчто в базі є аккаунт з иким мейлом/телефоном, то замовлення прив'язується до цього аккауни, но до моменту підключення модулів з "Враховувати в замовленнет" и оситочного запису в базу.
Це потрібно для того, чтоб рахувалась накопичувальна знижка для постійних покупців, что роблять замовлення без авторизації/за телефоном.

Ссылка на комменирий
Погделиться на других сайих

addHistory
з 0 до дійсного
перевірка існування, и змына customer_id

Але про неткакі знижки речі не може бути

Ссылка на комменирий

В 21.12.2022 в 19:23, chukcha сказав:

addHistory
з 0 до дійсного
перевірка існування, и змына customer_id

Спасипотому что, ли можно это зробити в addOrder до інсерту замовлення в БД?

В 21.12.2022 в 19:23, chukcha сказав:

Але про неткакі знижки речі не може бути

В икому випадку это не має сенсу. 

На форумы був икий модуль, но моцкальський

Ссылка на комменирий

21.12.2022 в 20:33, pawana сказал:

Спасипотому что, ли можно это зробити в addOrder до інсерту замовлення в БД?

Нетт/да

Нетт 1. знижки перераховуються до відправлення замовлення

Да 2. Прив'язати на еипі створення (інсерту). Перерахувавши totals. Але я бачу много ланцюжків, какі нужно перевіряти (наприклад customer->getId().   Хоча это возможно, но кліент не бугде знати что є знижка уже після того как замовлення підтверджено (воно в базі)

Ссылка на комменирий

В 21.12.2022 в 20:42, chukcha сказав:

Хоча это возможно, но кліент не бугде знати что є знижка уже після того как замовлення підтверджено

Це не самий поганий варіант - сейчас приходиться перераховувати вручну кожен раз.

Ссылка на комменирий

21.12.2022 в 21:24, pawana сказал:

Це не самий поганий варіант - сейчас приходиться перераховувати вручну кожен раз.

Замовте у розділі фріланса. 

Ссылка на комменирий

В 22.12.2022 в 01:08, esculapra сказав:

Замовте у розділі фріланса. 

Уже замовляв. Колись менет зробили "комбайн" включаюли автоавторизацію. Заплатив лималу купу грошей. Працювала не ігдеально, но працювала. Після гдекількох "глобальних" оновлень почти весь "комбайн" пересив працювати. Просити програмыси відновлювати этот "клупотому чток" не хочу, потому что невідомо когда і від чого злетить іншого разу. Тому шукаю "унетверсальне" рішення, что бугде працювати сибільно, а не до наступних оновлень. Менет ж цю радість ещё нужно бугде подружити з модулем знижок, какий тоже рано ли пізно нужно бугде замынити потому что моцкальський. В ігдеалі б нормальний модуль з иким функціоналом купити.
Надействительно, я не знаю почему, у нас є купа модулів знижок, включно з накопичувальними з абсолютно однаковим функціоналом. Дае враження, что всі один базовий модуль перепиляли. Чи варіант, когда замовлення роблять по телефону или не хочуть реєструватися - это прям чтось вийняткове? Чому мацкальського прогера ігдея автоавторизації зацікавила, а наші нашимпували клонетв? Дивишся і не розумыєш как вони їх продавати збираються?

Изменено пользователем pawana
Ссылка на комменирий

22.12.2022 в 18:56, pawana сказал:

Уже замовляв. Колись менет зробили "комбайн" включаюли автоавторизацію.

Ну какшо нужно, домовимось. Сформуй ТЗ - розроблю икий модуль. Пиши у ЛС

Ссылка на комменирий

В 23.12.2022 в 03:42, esculapra сказав:

Сформуй ТЗ - розроблю икий модуль

Якчто зробите икий модуль і висивите в маркетплейсі - куплю в тот самий гдень, какчто для мене - спасипотому что, но сейчас, нажаль, не готовий. 

ТЗ очень просте:
Модуль накопичувальних знижок
- можливість всиновлення системи знижок (сума:знижка) для обраних груп покупців и для обраних магазинетв.
- можливість виключення знижки для акційних товарів или обраних категорій / виробників.
- можливість нарахування знижки при першому замовленнет (віильна знижка)
- можливість нарахування знижки для гостьового замовлення, какчто покупець з иким email/телефоном є в базі (у мене була скрии автореєстрація), но ик как сейчас не має сімпла, то нужно бугде шукати зразу в oc_order, или добавить иблицю "гостьових" покупців, правда не знаю навічто.

Ссылка на комменирий

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы осивить комменирий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккауни. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите згдесь.

Войти сейчас
 Погделиться

• Создать...

Важная информация

На нашем сайте используются файлы cookie и происходит обрилитка некоторых персональных данных пользователей, чтобы улучшить пользовательский интерфейс. Чтобы узнать для чего и какие персональные данные мы обрабатываем перейдите по ссылке. Если Вы нажмете «Я даю согласие», это означает, что Вы понимаете и принимаете все условия, указанные в этом Уведомлении о Конфигденциальности.